Virakwan wedding day

Standard

Dapat juga pergi wedding virakwan. Teringin nak tengok mcm mana wedding org siam. Virakwan dah sediakan makanan untuk org melayu. Mmg diasingkan. kalau tengok bahasa, cara pergaulan, makanan lebih kurang melayu. kadang2 muka pun nak sama mcm melayu…sweet betul baju virakwan pakai. petang pakai dress pulak tapi tak sempat nak tengok. kena balik office sebab kenduri hari Rabu. Budaya siam depa akan pilih tarikh mcm tilik lah. cara dia lebih kurang mcm tarikh lahir pasangan digabungan untuk dapat tarikh perkahwinan(v, betul ker ni hehe..).

sejak dah mengajar kat PSP ni mmg lama tak jumpa kawan2 kat ptss(politeknik syed sirajuddin,perlis) so, ambik kesempatan pergi kenduri virakwan sambil2 jumpa depa.

hilang rindu kat ampa semua. Teringat zaman2 dok jauh ngan husband dulu. paling sedih bila mengandung makan pun tak lalu(kisah sedih).

muka alessya yang terkejut tengok pengantin cantek sangat. boleh plak time pergi kenduri virakwan ni dia buat hal tak nak kat mak dia. sampai kan member tegur cakap “awat anak hang taknak kat hang ni,” depa tak tau kalau dia nak tidor mesti kena bau ketiak mak dia dulu baru lena tidor hehehehe….(BF kan…)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s