setahun berlalu

Standard

assalammualaikum…….

setelah setahun tak menulis now im back!!!!!…….
first yang aku terkejut kenapakah status aku begini???…bila masa lak aku lost 3kg 3weeks..tahun bila ni..ke aku dah lupa…adoi ler.
apakah

okay..abaikan jer lah. lantak pi kat dia. sekarang aku dah ada 2 anak okay. mcm tak percaya. nanti i perkenalkan my 2nd hero in my heart..my pengarang jantung penglipur lara kekanda ewahhhh hehe. marah bapaknyer. mana nak cerita dulu ni. kita start dengan cerita yang gembira gembira dulu macam soda gembira tu.

apa yang gembira setahun yang lepas.

+ keja dah makin stabil. dah makin happy dok di penang ni. dah makin banyak tau tempat2 nak menghabiskan duit. dah jumpa kawan yang sehati sejiwa..

+ family members dah bertambah…dah dapat sepasang.alhamdullilah syukur YA ALLAH. moga bahagia kami dunia akhirat

apa yang sedih setahun yang lepas

+ masih mencari rumahku syurgaku….landed house.rumah dah semakin mahal. penang pun bukan main lagi regenyer. mencekik.tu lah realiti kehidupan.

+ kesihatan alessya yang tak berapa baik. baby lahir jer dia masuk wad sebab demam. (tetiba  ada orang cuit pinggang aku..terkejut makcik!!husband aku masuk opis sebab kol tak berangkat. ) ok nak balik babai….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s